Border op de schop en opnieuw ingeplant

De border naast het zonneterras was al een tijdje niet meer naar onze zin. Nadat we eerder twee van de vijf lei-fruitbomen hadden verwijderd is nu nagenoeg de gehele beplanting vernieuwd. Het resultaat is een border met Hosta, Epimedium, Tricyrtus, Heuchera en Geranium. En met veel bijzondere, lage planten, zoals een Fuchsia, een Eryngium, een Ligularia dentata, een Aster en een Sedum van hooguit 30 centimeter hoog, al moeten/willen we dat nog wel zien, gelet op onze zéér voedingsrijke zavelgrond waarop alles hoger en groter groeit.. Er is ook een bijzondere lage boom aangeplant: een Ginkgo biloba ‘Troll’, die volgens de beschrijving zelfs na 10 jaar de 100 centimeter nog niet is gepasseerd.

Binnenkort komen tussen de planten een flinke hoeveelheid nieuwe bollen, zoals Tulpen, Crocussen en Keizerskronen. Uiteindelijk maken we het ‘af’ door tussen de planten schelpen te strooien.

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.