De tulpenvelden zijn een lust voor het oog!

Spectaculair om te bezoeken

Met ruim 2.000 hectare bollenvelden is Noordoostpolder één van de grootste bloembollengebieden van Nederland. De vele kleurrijke tulpenvelden in het voorjaar zijn een lust voor het oog en spectaculair om te bezoeken.

Het hoogtepunt van het tulpenseizoen in Noordoostpolder is het Tulpenfestival dat plaatsvindt van vrijdag 19 april tot en met zondag 5 mei. Tijdens het Tulpenfestival kun je diverse wandel-, fiets- en autoroutes volgen die je langs de tulpenvelden leiden. Ook zijn er heel veel leuke activiteiten te doen en kun je diverse bedrijven bezoeken die aan de tulpenroute liggen.

Per auto, fiets of te voet
Of je nou graag met de auto op pad gaat, lekker wil fietsen of liever wandelt. Er zijn meerdere routes uitgezet om onze bloeiende tulpen te bewonderen.

Combineren bezoek Tulpenfestival en onze Open tuin
Op maandag 22 april (2de Paasdag) is onze tuin open van 11.00 tot 17.00 uur. In onze tuin bloeien dan vele tulpen, narcissen, keizerskronen, boshyacinten en blauwe druifjes. De bloembollen staan kortom volop in bloei! Een bezoek aan onze tuin kan goed gecombineerd worden met een bezoek aan het Tulpenfestival. 

Kijk voor meer informatie over het Tulpenfestival op: https://tulpenfestival.nl/

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.