De voorjaarsbloeiende bollen zijn gearriveerd: planten maar!

De voorjaarsbloeiende bloembollen zijn gearriveerd. Zeven dozen vol met in totaal 4.700 bollen. Ze worden in de komende weken gepoot om volgend voorjaar te zorgen voor een fantastische bloemenpracht in nagenoeg alle kleuren van de regenboog. Alliums met 1.700 exemplaren en Tulpen met 1.200, zijn duidelijk favoriet. Met de nieuwe partij bloembollen wordt om te beginnen de border langs het huis, die opnieuw is ingeplant, voorzien van een hele mooie collectie bollen. Daarnaast worden dit jaar de bestaande bollen in de prairietuin en vijvertuin aangevuld. Dat is nodig, omdat verschillende bollen na verloop van een aantal jaren toch minder gaan bloeien en langzaam verdwijnen.

Als deze nieuwe partij bloembollen is gepoot, staan er inmiddels meer dan 30.000 bloembollen op Pronkjewail op ’t Nije Laand – Tuin in de Noordoostpolder. Ze zijn volgend voorjaar, en ook nog deels in de zomer, tijdens de Open Tuinendagen te bewonderen. Binnenkort zullen de data hiervan worden gepubliceerd op deze website.

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.