De Zonnehoedjes op bezoek bij Pronkjewail op ’t Nije Laand

De tuinclub ‘De Zonnehoedjes’ uit Emmeloord heeft op vrijdagmiddag 13 september jl. Pronkjewail op ’t Nije Laand – Tuin in de Noordoostpolder, bezocht. Het was een hele mooie, zonnige nazomerdag. De tuinliefhebbers waren zeer enthousiast over de tuin, waarbij bijzondere aandacht uitging naar de grote kleurige border bij het huis, de vijvertuin alsmede de prairietuin. Het was een gezellig bezoek van deze tuinclub, die aangaven volgend jaar in het voorjaar (bollen) of tijdens de bloei van de rozen de tuin opnieuw te willen bezoeken.

Pronkjewail op ‘Nije Laand is volgende week zaterdag, 21 september, voor het laatst dit jaar open voor het publiek. De tuin is van 11 tot 17 uur open. Entree € 4,- p.p. incl. koffie/thee als donatie voor het herstel van de waterloopkundige modellen door Natuurmonumenten in het Waterloopbos

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.