Het is Nazomer op Pronkjewail op ’t Nije Laand, de Grassen schitteren!

Het is nazomer op Pronkjewail op ’t Nije Laand – Tuin in de Noordoostpolder. De herfst staat voor de deur. De vele grassen schitteren op dit moment van het jaar. Ze bloeien in verschillende kleuren en bij de meeste soorten veranderen de bladeren van groen naar geel, rood of bruin . Dat doen ook vele heesters, bomen en planten. Zij tooien zich inmiddels in spectaculaire herfstkleuren.

De zogenaamde prairietuin met heel veel verschillende grassen is nu op zijn mooist. Maar ook de vijvertuin, waarin meerdere grassen zijn verwerkt, is een plaatje in de najaarszon. Dat geldt ook voor de grote, kleurrijke border bij het huis, die nog lang niet op zijn retour is.

Zaterdag 21 september is al dit moois toegankelijk voor het publiek: Pronkjewail op t Nije Laand – Tuin in de Noordoostpolder organiseert dan voor de laatste keer dit jaar een Open Tuin dag. Entree € 4,- p.p. incl. koffie/thee als donatie voor het herstel van de waterloopkundige modellen door Natuurmonumenten in het Waterloopbos. Volgens de weersvoorspellingen belooft het een hele mooie, zonnige nazomerdag te worden, een ideaal moment om onze Open Tuin te bezoeken.

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.