Komende maandag (Tweede Pinksterdag) Open Tuin!

Komende maandag, 1 juni a.s., op Tweede Pinksterdag is Pronkjewail op ’t Nije Laand – Tuin in de Noordoostpolder open voor het publiek. Het thema is ‘Rozenweelde’: vele klim-,heester- en struikrozen staan volop te bloeien. Dat geldt overigens ook voor vele honderden Alliums van verschillende soorten en diverse vaste planten als Geranium, Amsonia en Baptisia. Wat een kleur, wat een geur!

De tuin is van 11 tot 17 geopend. Entree € 4,– p.p. incl. koffie of thee. De volledige opbrengst wordt gedoneerd aan het herstel van de projecten in het Waterloopbos door Natuurmonumenten. Uiteraard verzoeken wij i.v.m. het coronavirus gepaste afstand tot elkaar te houden.

Bij een bezoek aan onze tuin, kunt u dat heel gemakkelijk combineren met een bezichtiging van de Open Tuin ‘Si dimmi’, die eveneens aan de Hertenweg (op nummer 18) is gevestigd. Deze landschapstuin is 2.500 m2 groot. Totaal kunt u daarmee in één bezoek aan het groendorp Kraggenburg 8.000 m2 landschapstuin bezichtigen.

Wilt u een bezoek combineren met een wandeling door een prachtig en boeiend bos, dan is Rijksmonument Waterloopbos een aanbeveling waard: een bos vol waterloopkundige modellen. Als voormalig openlucht laboratorium een heel bijzondere plek met een schitterende natuur.

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.