Komende zondag, 14 juni a.s., Open Tuin bij Pronkjewail op ’t Nije Laand.

Pronkjewail op ’t Nije Laand – Open Tuin in de Noordoostpolder – stelt komende komende zondag de tuin weer open voor het publiek. Het thema is ‘Rozenweelde’ omdat nog steeds vele rozen in bloei staan en volop geuren en kleuren, Daarnaast staan op dit moment ook de Kniphofia, meerdere Baptisia’s en vele Geraniums in bloei. Daartussen zijn op natuurlijke wijze vele honderden Alliums in verschillende kleuren en vormen geplant.

De tuin is open van 10 tot 17 uur. Entree € 4,– p.p. inclusief koffie of thee. De volledige entreegelden worden gedoneerd aan Natuurmonumenten voor het herstel van de waterloopkundige modellen in het Waterloopbos in de Noordoostpolder.

Een bezoek aan onze tuin is op zondag 14 juni mooi te combineren met een bezoek aan één of meer van de volgende Open Tuinen:

-Lancaster Garden, Lindeweg 6 in Emmeloord;

-Ellen’s tuin, Het waterland 56 in Emmeloord;

-Appelhof, Blokzijlerdwarsweg 2 in Marknesse;

-De Achtertuin, Zuiderringweg 26b in Tollebeek.

U kunt een bezoek ook combineren met een wandeling in het Waterloopbos, een bos vol waterloopkundige modellen in Marknesse. Een prachtig bos en niet voor niets rijksmonument.

Uiteraard verzoeken wij bezoekers i.v.m. het coronavirus gepaste afstand te houden.

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.