Open Tuin dag geslaagd en de tuin goedgekeurd door de Nederlandse Tuinen Stichting

De Open Tuindag van Pronkjewail op ’t Nije Laand – Tuin in de Noordoostpolder, van afgelopen zaterdag was geslaagd. Het was met de komst van tuinliefhebbers uit verschillende delen van het land een gezellige dag. Wederom troffen we het met het weer tijdens een Open Tuindag: het was zondermeer een schitterende nazomerdag. Aan het eind van de dag werden we bezocht door twee leden van de Open Tuinencommissie van de Nederlandse Tuinenstichting, die aankondigden als missie te hebben de tuin te beoordelen voor opname in de open tuinen gids van de Tuinenstichting. Na een uitgebreide bezichtiging en rondleiding door de tuin is deze zonder twijfel goedgekeurd. Pronkjewail op ’t Nije Laand – Tuin in de Noordoostpolder staat daarmee met ingang van de editie 2020 in de open tuinen gids van de Nederlandse Tuinenstichting!

Deze open tuindag was de laatste keer in 2019 dat onze tuin open was voor het publiek. Op zaterdag 5 oktober a.s. zijn wij -in tegenstelling tot de berichtgeving op een enkele websites, niet open !. Groepen van minimaal 8 personen kunnen tot 12 oktober a.s. de tuin, op afspraak, nog bezoeken en worden rondgeleid. Met het huidige ‘herfst-‘weer is daar overigens nog voldoende te zien.

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.