Zondag 20 september a.s. Open Tuin ‘Grassen’

De grote tuin Pronkjewail op ’t Nije laand – Tuin in de Noordoostpolder is komende zondag, 20 september a.s. voor de laatste keer dit jaar open voor het publiek. Daardoor kan iedereen genieten van de vele grassen die in de tuin zijn aangeplant en die nu op hun mooist zijn. Ze bloeien in verschillende kleuren en daarnaast verkleuren hun bladeren. Dit doen ook meerdere heesters, bomen en planten. Te samen een spektakel van de herfstkleuren rood, geel en bruin.

In deze tijd van het jaar is de Prairietuin met z’n vele grassen op zijn mooist. Maar ook in de Vijvertuin zijn verschillende grassen verwerkt, die mooi combineren met de planten, heesters en bomen. En zelfs de ‘hotborder’, waarin geen grassen zijn aangeplant, heeft met zijn vele langdurige bloeiers op dit moment nog heel veel kleur en geur. En vergeet tenslotte de Boomgaard niet: de meeste appel- en perenbomen zitten nog helemaal vol met vele appels en peren, die steeds mooier kleuren aan de boom.

De tuin is zondag 20 september a.s. open van 11 tot 17 uur. Entree € 4,– p.p. inclusief koffie/thee. De entreegelden doneren wij deze keer nog aan Natuurmonumenten ten behoeve van het herstel van de waterloopkundige modellen in het Waterloopbos. Een bezoekje aan dit bos is overigens prima

te combineren met een bezoek aan onze Open tuin.

Deel dit actuele nieuws

Deel op Facebook
Deel op Twitter

Wij zijn in 2024 op de volgende dagen van 10 tot 17 uur open:

  • Zondag 16 juni (Rozen)
  • Zondag 30 juni (Rozen) 
  • Zaterdag 4 augustus 
  • Zondag 15 september : Grassen.
Volgs ons voor het laatste nieuws
Scroll naar boven

We gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, als u onze tracking cookies accepteert. U kunt ook de tracking weigeren, zodat u onze website kunt blijven bezoeken zonder dat er gegevens naar externe services worden verzonden.